Poradna MobiCool MCF40

Autor: Ondřej | Vloženo: 20.06.2023 000 21:09 | Témata: Poradna MobiCool MCF40

Ondřej

Provoz z externí baterie

Dobrý den, zakoupil jsem si tento produkt v Německu a nyní budu reklamovat. Lednici jsem nechal zapnutou na 3 stupně celsia přes noc na 12V z plně nabité bateriové stanice ECOFLOW River 2 PRO a nastavil ochranu proti vybití baterie na LOW. Lednice fungovala v cyklech, kdy se nejprve zapnul větrák, který chladí kompresor, poté samotný kompresor a po vypnutí kompresu chvíli běžel chladící větrák, který se poté vypnul. Několikrát se však stalo, že po vypnutí kompresoru zůstal chladící větrák běžet, čímž nedošlo k dokončení cyklu a následně docházelo k nárůstu teploty uvnitř lednice. Kompresor se již nespustil a celou dobu běžel pouze větrák. Pomohlo vypnutí lednice, vypnutí ze zásuvky a následné opětovné připojení. Bohuže po několika hodinách se situace znovu opakovala. Bez dohledu tedy hrozí zkažení potravin uvnitř.

Je prosím možné otestovat napájení z bateriové stanice na DC z autozásuvky a ověřit, zda se jedná o chybu nebo vlastnost? Při provozu na AC z běžné zásuvky se problém neprojevil

předem děkuji a přeji hezký den

  • Heureka.cz

    Heureka.cz

    21. června 2023

    Dobrý den,

    v tomto případě bohužel nejsme schopni poskytnout odbornou radu. Zkuste se prosím obrátit na některého z uvedených prodejců, kteří mají podrobné informace k této lednici k dispozici.

    S přáním pěkného dne
    Heureka.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.