Nejnovější recenze ze sekce Přenosné lednice
- velký vnitřní objem
- kabely schované ve víku
- tichý chod
- napájení jak 12 V tak i 230 V
- nízká spotřeba (kolem 50 W)
- chladí/ohřívá
- držadlo by mohlo být tužší
Je to první zkušenost s tímto typem zařízení. Je opravdu tichá, při napájení 230 V lze regulovat výkon, pokud je napájena 12 V, jede naplno, regolovat nejde (to ale nevadí). Chladící výkon odpovídá, potraviny, nápoje je vhodné předem vychladit ve "velké" chladničce. Poměr cena/výkon vynikající.
- funguje
- za tu cenu v pořádku
- až zas tak moc nechladí
Nějaký chlad to produkuje. Koupeno jako udržení již studeného v autě a na chalupě ve sklepě. Myslím si, že tento účel to splní. Od Peltierova článku nelze čekat zázraky a myslím si, že dražší zboží ve stejné kategorii o moc lepší nebude.
- Nemá automatické vypnutí chlazení při vypnutí motoru.
- ovládání a displey na stejné straně jako připojení
- dostatečný objem
- možnost 12 i 220V
Přesná velikost
Zatim nezkouseno
Box dobře a rychle chladí. Výhodou je minimální hlučnost. Zpracování je ucházející. Nějaké ty spáry mezi plasty a plechem lze přehlédnout. Konektor připojení je přichycen pouze v plechu a ten moc nedrží. Prohýbá se. Také potvrzuji zkušenosti ostatních, že víko moc netěsní. Chtělo by to řezat těsnění ze silnější pěnovky. Stačilo by o 1 mm.
Oproti mému staršímu modelu tohoto výrobce nemá víko možnost přehození pantů a tedy směru otevírání.
Lehká nevýhoda je, že se nevejdou 1,5 l petky na stojato. Stačilo by udělat box tak o 3 cm vyšší.
Také přibyla malá přihrádka (možná na zeleninu?). Přepážka je bohužel napevno. Spíš bych uvítal vnitřní prostor v celku.
Už jsme použili
Dobrá lednice používám jí na solární panely
otočené značení chlazení ohřev na ohřevu chladí na chlazení ohřívá
- Bytelný
- Chladí dobře
Při nižším chlazení téměř neslysitelne. Na maximum již větráček znatelně točí.
Provedení konstrukce robustní.
Madlem se blokuje nebo odblokovava otevření víka.
Zatím nevyzkoušené, hlavně mě zajímá hlídání napětí u autobaterie.
- Lendice nechladí, po osmi hodinách provozu byla schopna nachladit asi o 2 stupně méně, než bylo v místnosti (23 stupňů). Museli jsme koupit lednici na poslední chvílí před dovolenou u konkurence, tuto budeme reklamovat.
Malá spotřeba.
- úsporná
- jednoduchá a funkční
- tichá
- vejde se přesně mezi přední sedadla u malých dodávek
- mohla být uvnitř o pár mm vyšší
Úsporná lednička, která za hodinu nevysaje celou powerbanku. Tichý chod, vezme si jen nezbytné množství energie, rychle se vychladí. Možnost nastavit úroveň ochrany vybití baterie, zkalibrovat ukazatel teploty. Vejde se přesně mezi sedadla dodávek PSA (Toyota Proace, Peugeot Traveller apod.). Vnitřní prostor 18l je dostatečný, ale nechápu, proč není uvnitř o pár mm vyšší. Na dně je nepatrný prolis dolů pro jednu 1,5l pet lahev a jinde se PET lahev nastojato nevejde, v menším prostoru je v podobném duchu místo na dvě 0,5l plechovky nastojato. Ale celkově je vnitřní prostor skladný dobře a celkově ledničku doporučuji.
Rocktrail CSEK 29 D1
Přidáno: 13. června 2024
(naposledy upraveno 14. června 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dva druhy napájení (230V a 12V)
- Chlazení jde regulovat jen při napájení ze sítě (230V).
Box jsme již několikrát využili a zatím jsme spokojení. Pokud člověk ví předem, že ho bude potřebovat, je lepší ho předem vychladit, nebo použít takovou tu "vložku" co se namrazí v mrazáku.
- užitečná věc na cesty
- mrazí,/ chladí/ topí
- díky kolečkům a madlu se dobře transportuje i plná
- líbivé provedení
- napájení ze sítě i z autobaterie
Auto lednice je fakt skvělá na cesty, udrží zmrazené potraviny i ve velkém vedru. Jsem s ní moc spokojený.
- Funkční
- Dva oddělené prostory
- Chladí, mrazí, hřeje
- napájení ze sítě i z 12V autobaterie
- pevná konstrukce na kolečkách
- displej s nastavovacími prvky a informací o aktuálním stavu
- skvělá cena
Poctivý plastový box, který sebou můžete vzít do přírody na výlet nebo pod stan. Spolehlivě mrazí i ve velkém vedru, výhodou je také to že vám umí udržet jídlo teplé. Má opravdu univerzální použití. Jsem s ním moc spokojený a doporučuji všem cestovatelům.
- prostorný
- více možností chlazení
- na nejvyšší stupeň chlazení byl nápoj zakrátko studený
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »