Nejnovější recenze ze sekce Přenosné lednice
- Snadná manipulace.
Velký termobox. Už jsme měli ten samý, ale trochu menší, a jsme naprosto spokojeni.
neodkoušeno dárek
- po spuštění chlazení začne po chvilce drnčet. Při umístění v kufru auta je slyšet i v kabině. Dcera koupila stejný produkt - bez problému - tišší.
asi vadný kus
- Plně funkční produkt
- Regulace ohřevu i chlazení
žádné
Zatím jsem nevyzkoušel zboží.
I když bylo dobře zabalené tak přišlo poškrábané na víku a na místech kde to je zakryto krytkou. Na mall.CZ už nikdy .
Krásně velká lednice.
Box je tichý a funguje dle očekávání. Jen trošku těžší na manipulaci.
- Jedná se o kompresorovou chladničku,která je podstatně lepší než ostatní typy chladniček.Nastavenou teplotu udrží a obsah je skutečně vychlazen na požadovanou teplotu bez ohledu na okolní teplotu.Jinou než kompresorovou chladničku bych už nekoupil.Používám ji v autě tam splnila všechna očekáváni.
- Dobrá cena, teplota na displeji odpovídá teplotě v ledničce .
- Dobře chladí, funguje spolehlivě.
- Lze ji připojit do auta i do běžné el. sítě.
- Převoz s výsuvným madlem na kolečkách je praktický.
- Ucho lednice je nepraktické, kabely se pod něj různě skřípají, když se lednička otevírá. Ucho totiž slouží jako pojistka proti otevření i podpěra při otevřeném víku. Naní to ale úplně dobře vyřešené.
Dobrý produkt, i když má své mouchy, které ale nebrání použití.
- Napájení 12v i síťové 230v
výrobek zřejmě splní moje přání, ale kempovat pojedu až na jaře. Vyzkoušeno. Umí i -20°C takže i nanuky doveze.
- Tichá
- Oboustranné otevírání
Lednice naprosto naplnila očekávání. Doporučuji a nemám co bych vytkl.
Doručeno na adresu.
kvalita zatím spokojenost
žádná
- Skvelo chladí
- Idealna veľkosť - vojdu flaše, tak aj kopec jedla
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »