Nejnovější recenze ze sekce Přenosné lednice
- Relativně tichá.
- Chladí dostatečně.
- Skladná, kabely jsou umístěny ve víku.
- Vejde se do ní 5×2L PET lahví.
- Funguje jak na 220V tak na cigaretovou zásuvku v autě.
- Regulace chlazení.
- prostorná
- funkční
12V auto, 12V Baterie, 230 V
Autokoncovka má široký konec, nejde připojit. Nutná redukce. Konec je vyměnitelný, takže by mohly být různé velikosti přiloženy. Je nutno s tím počítat a připravit se před prvním použitím.
Reakce značky G21
Dobrý den, Pavle.
Ano, některé modely aut mohou mít skutečně menší zásuvku, takže je třeba použít redukci. Mrzí nás, že se to projevilo ve vašem případě, ale věříme, že i tak budete s autochladničkou Zion spokojen.
Za značku G21 Radka Kazdová
OK
chladí dobře, velikost tak akorát
- Ano
- Doporučuji
- Kabely nejde schovat do produktu jsou zvlášť, hrozí jejich ztráta. Jiné lednice to mají zabudované.
- produkt splnil přesně to co jsem od něj očekával
Jsem spokojen
Chladí
- např. u řeky na rybách, kde není možnost elektrického připojení, je výhodou připojení na plyn.
- Poměrně tichá, udávaná spotřeba je ve skutečnosti nižší, za tu cenu velká spokojenost.
- Jednou rukou se špatně otevírá, je potřeba trochu zapáčit.
Funguje
Rocktrail CSEK 29 D1
Přidáno: 18. srpna 2024
(naposledy upraveno 18. srpna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Prostorná a výkonná chladnička do auta.
- chladí o 27°C méně než okolní teplota
- větráčky zatím tiché
- přívodní kabel je tak akorát na uražení
co se mi ještě nelíbilo je že přepínání na chlazení a přihřívání je jen dotykové tlačítko na hlavním panelu
Vigo Cool V30
Přidáno: 15. srpna 2024
(naposledy upraveno 15. srpna 2024)
Zakoupeno v Enatruck s.r.o.
nemůžu doporučit ani nedoporučit produkt,protože mi objednávku bez udání důvodu zrušili! Peníze doposud nebyli vráceny! takže za mě produkt asi ano,ale rozhodně ne od této společnosti!! katastrofa!
sympatický tvar i velikost, dostatečný vnitřní prostor, tichá, OPRAVDU tichá lednice, rychlé nachlazení na požadovanou teplotu, zatím tedy spokojenost :-)
Vigo Cool V40W
Přidáno: 13. srpna 2024
(naposledy upraveno 13. srpna 2024)
Zakoupeno v Enatruck s.r.o.
jo
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »