Nejnovější recenze ze sekce Přenosné lednice
- Lehká autochladnička s dobrým výkonem
- Z 25°C na 5°C to zvládla za 10 minut (záleží na okolní teplotě)
- Menší objem 13 litrů a vyšší cena
- mrazí, chladí, topí,
- vnitřní prostor rozdělený na dvě oddělení
- pevný obal, který snese i hrubší zacházení
- napájení ze sítě i z auto baterie
- displej s ukazatelem vnitřní teploty
Užasný pomocník na chatu, cestování, nebo třeba na ryby. Potraviny spolehlivě přežijí i velká vedra, uvnitř je stále až -18C.A když je plně naložená, tak se dá táhnout na kolečkách.
- cena kvalita
- Kvalitně provedeno
- Možnost provozu na 230V, 12V auto, akumulátory CAS (veškeré kabely integrované)
- Stohovatelné na systémové kufry MetaBox
- Umí chladit i hřát
- Manželce se nelíbí barevné provedení, ale koho to zajímá
- Distribuce teploty uvnitř není úplně rovnoměrná, v hlubší části je vždy o něco slabší
Naprosto skvělý box, koupě litovat rozhodně nebudete.
Plně funkční
- Bluetooth
- Chlazení i mrazení
Vyzkoušeno jak v autě,tak pod pergolou.
solidní výrobek pro drobné potraviny
rychle chladí
Rocktrail CSEK 29 D1
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 24. července 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Dobrý 1
- Na 12 a 24 v
- Slabší izolace
Displej ukazuje teplotu lednice 4°C ale v lednici je 10°C. Při větší teplotě v karavanů nestačí chladit.
Ale na mě výkonové výlety stačí.
Krásný, lehký, stylový.
- betelný
- velký
- kvalitní
- velká kola
Výborná coolbox: Vypadá, že by pár let mohl vydržet. Vevnitř opravdu hodně místa.
- Výhodné při cestování
Dometic CFF-20
Registrovaný uživatel
Přidáno: 23. července 2024
(naposledy upraveno 23. července 2024)
- Lednice i mrazák chladí perfektně v rozmezí +- 2 stupňů.
- Velikostně plně dostačující na 2l lahve.
- Po dvou dovolených postupně přestávají svítit jednotlivé segmenty u číslic - nejde poznat jaká je nastavená teplota.
- Rukojeti na madlech se protáčejí a zabírají místo.
- Ventilátor je do boku, tak si musíte dát pozor, aby se o to neopřela nějaká taška co máte v kufru auta.
ještě nemám dlouho ale funguje dobře
Možná trochu neohrabaný.
Vyzkoušeno a i nadále zkoušeno - vše jak má být, odpovídá popisu prodejce. Jediná "chyba" na kráse je DOPRAVA. Bez jakéhokoli upozornění "přesunuli" zboží jinam (PPL), stylem sami si na stránkách najděte, kde se vaše zboží nachází.
- je i na 24 V
Opravdu i v parném létě mrazí a i po odpojení teplotu dlouho udržuje na nízkých teplotách. Je potřeba počítat s tím, že zabere nějaké místo, za sedadla se nevejde, musí do kufru, ale vleze se do ní dost a je to fajn, že se potraviny nezkazí. Přenášet se dá, ale když je plně naložená, tak už je to celkem fyzicky náročnější, má, úchyty, ale ty jsem ještě nenamontoval. Zatím ji mám jen týden, ale to co jsem očekával to splňuje.
- Kdyby mi u 25 let starého boxu neprasklo dno, asi bych si tento nekoupila. Na obrázku vypadá perfektně, ALE držadlo má ozdobné a zbytečné vroubkování, a to je docela ostré, špatně se nese, víko se špatně zavírá.
Chladí stejně jako ostatní ledničky "až o 20 stupňů méně, než okolí". USB power banku 10000 mAh to na ECO režim vycucne za cca 1,5 hodiny. Pokud chcete chladit, jedině režim MAX. PET lahve na výšku se nevejdou (Magnezie, Rajec,..) na ležato je to v pohodě, ostatně lednička je širší než vyšší. Překvapilo mě jen, že není zámek na uzavření víka. Prostě zaklapne vlastní vahou vůči vymezovacím výliskům. Ale drží. Madlo vypadá bytelně a neprohýbá se. Hlučnost ventilátoru je subjektivně tišší, ale je to nové, tak se uvidí.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »