Poradna Waeco TropiCool TC-35 FL

Autor: | Vloženo: 24.11.2012 000 15:24 | Témata: Poradna Waeco TropiCool TC-35 FL

Má to termostat

Prosím vypíná i zapíná sama podle teploty na chlazení co si tam navolím jak na 12 V tak i na 220 V , nebo i při dovršení max chladící teploty ? Klasický chladicí boxi 12 v jdou stále naplno , ale taky nejdou regulovat jako Waeco TropiCool TC-35 FL chlazení v regulaci teploty +1°C až +15°C
až 30°C pod okolní teplotu

  • Landys

    Landys

    24. listopadu 2012

    Má asi 9 výkonnostních stupňů podle dosahované teploty. Už na 8. stupeň jede skoro naplno, za jízdy používám tak 4 nebo 5 a je to optimální teplota a spotřeba. Pivo už je rozhodně podchlazené :o). Na noc nechávám tak 3 nebo 4 a vím, že to téměř nesepne a nechá mě to vyspat. Občas to sepne na nízký výkon a sem tam zafouká naplno, ale dá se to vydržet. Na víkend buď vyklidím, nebo nechám na 1 a jídlo se nezkazí a baterky nevybijou. Pokud to nechám běžet v osobáku naplno, přes noc vybije akumulátor a za víkend skoro i u kamionu.
    Občas profouknu stlačeným vzduchem venkovní chladič a venkovní ventilátor a vím, že výkon je dostatečný a tak může často vypínat a používat jen vnitřní tichý cirkulační ventilátor. Díky němu například láhev piva tady vychladím rychleji, než kolegův kompresorový mražák!

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (19)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.